2

Little hill barn

Location

Llandrindod wells

Completion date 

2013

A 'Dutch Barn' inspired home. This home replaces a dilapidated, poorly insulated building with a stimulating, warm, light home, nestled into the landscape.

The proposal has been carefully positioned to take full advantage of both the magnificent views and the passive solar potential of the place. From the north west the property presents a simple form to the road and prevailing wind, consisting of a stone wall and gently curving roof, Inspired by a neighbouring dutch barn. The plan and form open to the south, exploding internal spaces into the landscape and invigorating each room with natural light.

01497 821909   |   sam@co2architects.co.uk  |   Carlton House, The Pavement, Hay-on-Wye, HR3 5BU

© Copyright 2018 CO2 Architects. All rights reserved.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
CO2 Architects