top of page
Search

Planning submitted - Herefordshire

we are delighted to have submitted this new, highly sustainable, sunken dwelling for Planning permission.



The project has been entirely influenced by the landform and topography of the setting. Extra detail has been paid to insure an abundance of habitat is provided for local birds and insects.


A singular, inconspicuous front door hides what lies behind.. a super insulated, sustainable home composed through a palette of natural materials that are flooded with an abundance of natural light and explosive views to the rear.




A really exciting project and one we can't wait to see progress. A big thank you to all the consultants involved in getting the project to this stage. A clear example of how good architecture can sympathetically respond to its surroundings.


Watch this space.






0 comments

Recent Posts

See All

コメント


  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page